Zlatá horečka na Vysočině

05.04.2019 13:19

Zlatá horečka na Vysočině

Píše se duben roku 1896 a v okolí městečka DAWSON CITY se ději mimořádné události. Manželé Sochorovi nacházejí v údolí řeky Svratky pár valounů zlata. Posléze kluci z osady Podlesí nachází valouny u kopce Dráteník a další v oblasti Křižánek. Tato zpráva se rozšířila do světa rychlostí blesku. Vidina rychlého zbohatnutí začala do okolí lákat dobrodruhy a zlatokopy z blízkého i vzdáleného okolí. Tak pojď i ty najít nějaké to zlato a zažít nějaké to pořádné dobrodružství! Swejk se už na Vás těší!

Kdy?

24. – 26. Května

Kam se jede?

Oddílový srub, České Milovy a okolí - Vysočina

Kdy se jede?

Sraz v pátek 24.5 ve vestibulu Královopolského nádraží v 16:15 (vlak jede 16:30, tak ať máme klid).

Kdy se vrátíme?

Návrat je v nedělu 26.5 na místo srazu. V 17:30 +-10minut (zaleží, jaká bude cesta).

S sebou?

Sváču na cestu, špekáčky na páteční oheň (chleba, hořčici zajistíme), oblečení na zašpinění a aby nebyla zima (počasí na Vysočině se mění co chvila), pláštěnka, šátek, oblečení na spaní, vhodnou obuv + rezervní (pujde se na vejlet a budeme lítat po lese), spacák + karimatku, hrníček/plecháček, lžičku, nůž/nožík, hygienické potřeby (kartáček, pastu, repelent…), BATERKU, blok a tužku, to všecko zabalit do batohu aby ruce zůstaly volné a my mohli hrát hry už během cesty.

Cena?

550,- (cesta vlak + bus, jídlo, ubytování, odměny...)

Kontakt?

Kvůli nákupu jídla a jízdenek, prosím nahlašte svoji účast do 12. 5. 2019. SMS na tel.: 721485266  nebo mejl: svedadavid@seznam.cz  – swejk.