Začarovaná Krasová - Jak jsme se měli?

21.11.2018 00:10

Výlet Krasová

9. 11. - Sraz jsme měli na zastávce Stará Osada, kde jsme čekali na Houmí,  která s náma - se Simonkou, Eliškou a se mnou - počkala na autobus, ve kterém přijela Simča, Matěj a Ondra. Společně jsme nastoupili do autobusu, který nás odvezl do Krasové, kde na nás čekala Culík, aby nás dovedla do chaty, kde jsme měli přespat. Všechno jsme si vybalili a začali jsme hrát bang, který mi vůbec nešel. Po chvíli přišla Houmí s Martinem a připojili se do hry. Potom jsme šli ven si zahrát noční hru se svíčkami, kterou pro nás připravila naše skvělá organízérka Simonka. Hra se jmenovala najdi Kateřinčinu ovečku. Po této hře jsme se vrátili do chaty a tam se začali připravovat na večerní hry (Twister, vytvoř příběh), pak nám Martin ukázal kouzlo a brzy byl čas jít spát.

10. 11. - Hned ráno jsme měli rozcvičku na probuzení, pak jsem řekla všem, jak jsem nemohla spát, protože Eliška řvala večer Mexiko (na to nikdo nezapomene). Po snídani jsme šli na autobus, kterým jsme jeli jednu zastávku a poté jsme šli pěšky na Macochu. Prohlédli jsme si zvrchu propast, pak se vydali po žluté směrem ke Kateřinské jeskyni a celou cestu jsme hráli hru 10. Následovala prohlídka Kateřínské jeskyně a návštěva Přírodního muzea (prohlédli jsme si cestou do muzea šutry). Cestou zpátky si Martin oblíbil díry ve skalách. Po příjezdu na chatu jsme dostali výbornou večeři od Culíka. Následovalo utkání v pexesu a poté dlouhé záchvaty smíchu kvůli pexesu s rybičkama (na to se nezapomene už vůbec). Následovali přípravy na večer.

11. 11. - Hned ráno jsme si zahráli hru ulov si snídani. Potom jsme se nasnídali, dali jsme si výbornou bábovku od Simonky. Následovalo zabalení věcí a ranní hygiena, potom jsme šli ven a hráli jsme různé hry (krvavé koleno, něco jako bomba, petang, kámen-nůžky-papír)
Dostali jsme oběd špagety od Culíka, chvilku jsme odpočívali a potom jsme se připravovali na odjezd.

Přijeli jsme kolem 16:00 ke Staré Osadě, kde jsme se rozloučili a odjeli domů.

Závěr: výlet sem si užila, byla to velká sranda a těším se na další výlet ❤

Barča