Tábor 2009

18.05.2009 13:22

Vážení rodiče,

náš oddíl jako již každoročně organizuje o prázdninách letní tábor. Místem konání je tábořiště v katastru obce Kořenec u Boskovic (cca 65 km od Brna směr Svitavy). Jedná se o stanový tábor (podsady) situovaný na louce v lese poblíž vesnice, kuchyni a jídelnu máme srubového typu, potůček, dobrá přístupová cesta.

Termín konání je od 2.8.2009 – 15.8.2009. Cenu tábora bychom rádi udrželi na úrovni „předběžné ceny“ cca 2500,- Kč, pokud nedojde k výrazným změnám cen základních potravin. Pro členy oddílu (zaplacené členské příspěvky) snižujeme cenu tábora o 100,-Kč.

Pokud máte zájem o bližší informace, získáte je buď od družinových vedoucích svých dětí, anebo na kontaktním tel. čísle: Dana Horníčková 776 82 95 70 případně na e-mail Hornickova.Dana@email.cz.

Máte-li zájem, aby se Vaše dítě zúčastnilo našeho tábora, napište prosím jeho jméno a datum narození a pošlete mi ho mailem (na výše uvedenou adresu) anebo to vyplňte na lísteček a pošlete po dítěti na schůzku. Na základě tohoto Vám pak bude vystavena závazná přihláška.

Pokud máte nějaké známé s dětmi ve věku 7 až 14 let, zeptejte se jich prosím, jestli nemají zájem poslat své děti s námi na tábor. Jen oddílovými dětmi kapacitu tábora (cca 35 dětí) nezaplníme, a proto je pro nás každá pomoc dobrá.