Srub 30.10.-1.11.09

11.10.2009 10:21

Blahopřejeme, byli jste shledáni vhodnými pro výkon vojenské služby. Proto se v níže uvedeném čase hlaste na níže uvedeném místě, kde vás váš nový velící přiřadí do příslušné jednotky.

Srub se nachází na Vysočině, mezi Českými Milovy a Březinami u Poličky - přesněji v místě, kde žlutá značka (na trase Čtyři Palice - Buchtův kopec) křižuje řeku Svratku. Je to dřevěná bouda, která lze krásně vytopit, tak se nikdo nemusí bát, že umře zimou :)

Sraz: v pátek 30.10.09 v 10:45 v Králově poli na nádraží ve vestibulu

Návrat: v neděli 1.11.09 v 17:45 do Králova pole na nádraží

S sebou: 400Kč (ještě upřesním dle počtu nahlášených, doprava je hold drahá); pokud máte, tak průkazku dokazující, že jste student či žák; sváču na cestu; buchty na sobotní snídani (nebo cokoliv na co budete mít chuť, ať můžeme udělat švédský stůl) - zbytek jídla nakoupíme společně; sichrhajzku; spacák; blok, psací potřeby, šátek, baterku, teplé oblčení (opravdu to nepodceňujte!), přezůvky (možno tenisky), hygienické potřeby a pláštěnku či vhodnou bundu s kapucí.

Pokud máte zájem, tak se mi prosím nahlaste na mail: Hornickova.Dana@email.cz nebo na schůzce vedoucímu, ať vím, kolik toho mám nachystat. Díky předem.