Jak Houmí zpovídala ředitele Casína (Šufa)

11.02.2009 16:28

Zdravím Vás pane řediteli, pro letošek nám Casino vidělalo slušné peníze, co říkáte?
- Hňmo, jsem velice spokojen a myslím si, že i naši vzácní hosté a stálý klienti si užili radostné chvíle!

Jak jste byl spokojen s návštěvností, alébrž koho všechno jsme to letos obrali o těžce vydělané úspory?
- No tak říká se že vždycky to může být lepčí že, ale budmě skromní, takže jsem nadmíru (Dušína) spokojen a je to rok co pro můj, ehm chtěl jsem napsat náš trezor třpitivější!

Co bylo pro naše velevážené účastníky připraveno za barem a u jakých hazardních her mohli roztočit svou hotovost?
- No, byl připraven co se týče občerstvovacího doku sladký popcorn i slaný asi, že tyčinky, arašídy, křupky, něco míchaných nápojů a Kamčino zbrusu tajné pohlazení! A co se týče atrakcí, jsou to hra v kostky, poker, nesnadná ruleta, a jako pro zpestření i stavění co nejvyšší věže z dřevěných kostek! Specialita našeho Casina.

Co říkáte na aukci, pane řediteli, povedla se? Jak byste zhodnotil vaše klání o nejlepšího stavitele věže? A jakpak jste byl spokojen s obsluhou Casina?
- Tak jelikož si vybírám své kolegy přepečlivě, takže naše úroveň všech poskytovaných služeb a plnění káždého na oku viděného přání je nám vlastní, bylo vše Ok! Akci jsem řídil já, takže neskromně musím poznamenat, že se povedla velice a ohledně naší speciality, stavění věže, jsem vyhrál taky já, takže si odpověď jistě domyslíte!

Jaká překvapení nás v našem Casině čekají napřesrok, co myslíte?
- Tak myslím si, že by to určitě pro vaše čtenáře nebylo žádné překvapení, takže to budeme tajit až do úplného startu dalšího ročníku a otevření bran našeho světového podniku!

Děkuji Vám, pane řediteli, za Váš drahocenný čas, tak zase za rok :) h.
- Bylo mi potěšením a chtěl bych na závěr našeho rozhovoru pozvat hosty na další ročník. Celé naše Vaše Casíno se již těší na plně obsazené stoly a spokojené tváře. Naviděnou napřesrok.