TÁBOR 2018 - STAR WARS

26.08.2018 19:14

Ahoj, dobrý den, 

nastal čas podat report o průběhu letošního tábora. Nevím jak ostatní, ale já upřímě říkám, že jsem si ho letos užila jak už dlouho ne. Nejen proto, že nám krásně vyšlo počasí a příliš nepršelo, ale taky proto, že se nám letos sešly na táboře úplně super šikovné a hodné děti. Navíc se nám naštěstí vyhýbala jakákoli vážnější zranění, takže až na pár drobných sporů a nedostatků si myslím, že vše proběhlo tak, jak mělo. Díky všem zúčastněným.

Letošní tábor se nesl v duchu Star Wars. Děti se vžily do rolí jedijských učňů, tedy padawanů a byli vycvičeni, aby pomohli zachránit galaxii před vůdcem Galaktického Impéria, Sithským Lordem Vitiate. Byli rozděleni do tří družin. Výcvik byl náročný, během něj se vydali na několik různých misí. Například na záchranu uprchlíků z jedné planety, získat tajné informace z nepřátelské základny, také byli vysláni získat superpalivo do svých lodí, známé jako koaxium, a ocitli se v náročné situaci, když jejich mistři byli zlákáni na temnou stranu Síly. 

Během tábora proběhla i průzkumná mise na plantu Boskovia (tedy jelo se do Boskovic :D). Tradičně proběhl i dvoudenní výlet, během nějž bylo úkolem najít cestu ke klíči k tajemné Buňce z Imu, schránce ukrývající nebezpečný talisman. Všem družinkám se naštěstí povedlo svou část kllíče najít a zabránit ta Imperátorovi v ovládnutí talismanu. Na konci tábora proběhla závěrečná bitva, při které byl Imperátor poražen. Padawani z jednotlivých družinek pak byli povýšeni dle svých zásluh v boji. Družinka vedená mistry Patrikem a Táňou s názvem Jediové z Irska byla povýšena na mistry řádu Jedi. Řytíři I. třídy byli jmenováni padawani z družinky Hvězdná síla, které vedli mistři Patrik a Ivča. Titul rytíř jedi II. třídy získli padawani z družinky Hvězdní marťánci, kteří byli vycvičeni mistry Natkou a Matějem. 

Tolik k letošnímu táboru, doufám, že se všem líbil tak, jako mě, a za rok se těším zase. Fotky z tábora už můžete najít na našem Rajčeti.

Simča